Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Gradnja protihrupne zaščite v Kromberku in Rožni dolini

DATUM OBJAVE 31. julij 2002
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Protihrupna ograja na Kromberški cesti:

V izdelavi so projekti za protihrupno ograjo od bodočega rondojskega križišča (v gradnji) do gostilne pri Hrastu. Izvedba navedene protihrupne ograje se bo odvijala v sklopu gradnje Solkanske obvoznice. Rok za dokončanje obvoznice in protihrupne ograje je 1. december 2002. Investitorja bosta Družba za ceste Republike Slovenije in Mestna občina Nova Gorica.

Protihrupna ograja v Rožni dolini:

V letu 2002 je bil zgrajen protihrupni nasip od predora Panovec proti Rožni dolini. Investicija je zaključena in jo je izvajala Družba za ceste Republike Slovenije.

V teku je javni razpis za izvedbo protihrupne ograje od viadukta v Rožni dolini do bencinske črpalke Istrabenza. Dela se bodo izvajala v oktobru in novembru 2002.

Investitor je Družba za ceste Republike Slovenije.

V pripravi je tudi projekt za izvedbo protihrupne ograje na viaduktu, ki bo končan od konca leta 2002.

Zaradi zahtevnosti izvedbe in precejšnjih sredstev, ki so za to potrebni, bo investicija izvedena v letu 2003."