Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Uspela akcija čiščenja divjih odlagališč

DATUM OBJAVE 27. maj 2003
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Saniranih je bilo 7 divjih odlagališč ter očiščenih 4,5 km požarnih poti. Na posebne kupe ob cesti so udeleženci akcije položili 50 m3 kosovnih, plastičnih in drugih odpadkov, ki bodo odpeljani na odlagališče v Staro Goro . Poleg tega pa so planinci in krajani označili pot okoli Lokvi ter pregledali in očistili piknik prostore.

Ob zaključku akcije so se organizatorji dogovorili, da bodo na sanirana mesta navozili zemljo ter postavili posebne opozorilne table. Poleg tega bodo odpeljali še dva zapuščena avtomobila ter neuporabne zabojnike na Lazni .