Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

1. DECEMBER - SVETOVNI DAN BOJA PROTI AIDSU

DATUM OBJAVE 29. november 2002
VIR Mestna občina Nova Gorica - Oddelek za družbene dejavnosti

1.december- Svetovni dan boja proti aids-u "Živi in pusti živeti"
V organizaciji Mladinskega centra, Rdečega križa in Kluba goriških študentov (v sodelovanju z Slomsic) bomo tudi letos obeležili dogodek z naslednjimi prireditvami :

V soboto, 30.11. bo na Klubu goriških študentov v Baru galerija tematska zabava "Kondom party", kjer bomo brezplačno delili kondome, rdeče pentlje in informativno gradivo. Razstavljeni bodo tudi plakati iz prejšnjih akcij 1.decembra.

V nedeljo, 1.12. bomo informativni material in rdeče pentlje delili na stojnici pred občinsko stavbo od 10.00 do 16.00.

Zaradi velikega števila dijakov, ki naše mesto obiskujejo le med tednom, smo se odločili, da bomo z akcijo nadaljevali tudi v ponedeljek, 2.decembra. Stojnice bodo na Bevkovem trgu od 9.00 do 16.00. Dijakom bomo delili informativni material ter jim predstavili zadnje statistične podatke o razširjenosti virusa HIV v Sloveniji in Novi Gorici.