Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Srečanje osnovnih šol iz Nove Gorice in San Vendemiana

DATUM OBJAVE 27. maj 2003
VIR Mestna občina Nova Gorica

V četrtek, 22. maja 2003 se je v San Vendemianu odvijalo že tradicionalno srečanje osnovnih šol iz Nove Gorice in San Vendemiana, ki se je letos vključilo v program praznovanja 30. obletnice pobratenja. Novo Gorico je zastopala Osnovna šola Frana Erjavca, medtem ko sta iz San Vendemiano sodelovali tako njihova osnova šola Enrico Fermi kot tudi nižja srednja šola Giovanni Saccon.
Za starejše učence so letos pripravili likovne delavnice in ure angleščine ter informatike, za najmlajše pa skupinske igre na prostem, glasbene urice in oblikovanje likov. Kosilu je sledil ogled gradu v Coneglianu.

V imenu Mestne občine Nova Gorica sta prisotne pozdravila predsednik Komisije za mednarodne odnose Cvetko Saksida in predsednik Odbora za kulturo, šolstvo in šport Miran Müllner.