Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Obisk kulturnega atašeja z veleposlaništva Zvezne republike Nemčije

DATUM OBJAVE 18. julij 2002
VIR Mestna občina Nova Gorica

V četrtek, 18. julija 2002, je v Novo Gorico prispel kulturni ataše Zvezne republike Nemčije, gospod Kolley dr. Holger. Po obisku Kulturnega doma Nova Gorica je gosta sprejel podžupan Mestne občine Nova Gorica Viljem De Brea. Sledil je delovni sestanek, ki so se ga poleg predstavnikov Mestne občine Nova Gorica udeležili tudi direktor Primorskega dramskega gledališča Nova Gorica Sergij Pelhan, direktor Goriške knjižnice Franceta Bevka Boris Jukić, direktor in bivša direktorica Goriškega muzeja, Andrej Malnič in Slavica Plahuta, ter podpredsednik Komisije za mednarodne odnose Oton Mozetič. Po uvodni predstavitvi Mestne občine Nova Gorica in posameznih kulturnih institucij, ki delujejo na njenem območju, je beseda tekla o možnostih sodelovanja z različnimi nemškimi mesti predvsem na področju kulture.
Ob tej priložnosti se je ataše sestal tudi s predstavniki Primorskih novic in Regijske razvojne agencije za severno Primorsko. V nadaljevanju pa si je ogledal Goriški muzej, Goriško knjižnico Franceta Bevka in Frančiškanski samostan na Kostanjevici, kjer se je zvečer udeležil koncerta Ruskega moškega pevskega zbora iz cikla Glasba z vrtov svetega Frančiška.