Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Podpisali pogodbo za gradnjo športne dvorane v Novi Gorici

DATUM OBJAVE 07. junij 2002
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Gradbeno dovoljenje pričakujejo do jeseni, nato pa bodo začeli z javnimi razpisi. Po zdajšnjih predvidevanjih naj bi dvorano začeli graditi takoj po koncu šolskega leta 2002/2003, vselitev pa je predvidena v zimskih počitnicah v šolskem letu 2004/2005. V skladu z dogovorom bo v letu 2003 edini financer gradnje Mestna občina Nova Gorica, v letu 2004 pa bi se ji priključilo Ministrstvo za šolstvo, znanost in šport.
Na začetku jutranjega sestanka so se pogovorov udeležili tudi ravnatelji goriških srednjih šol (Bojan Bratina – Šolski center Nova Gorica Gimnazija, Darinka Kozinc – Srednja lesarska šola, Egon Pipan – Tehnični šolski center) in Mirko Brulc, ravnatelj OŠ Milojka Štrukelj, ki so enotno še enkrat predstavnikom ministrstva predstavili argumente, zakaj je nujno potrebno zgraditi športno dvorano in tekoče probleme, ki nastajajo zaradi pomanjkanja le-te. Ravnateljem je ob koncu njihove predstavitve državni sekretar zatrdil, da se tudi na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport strinjajo, da je dvorana potrebna in da ni nobenega dvoma, da je ministrstvo za skupno gradnjo dvorane z Mestno občino Nova Gorica. Kot rečeno, so pogajalci ob koncu sestanka dosegli podpis pogodbe.