Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Vabljeni na tradicionalno silvestrovanje na prostem v Novo Gorico

DATUM OBJAVE 29. december 2004
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Med 20. in 22. uro je predviden preizkus glasbe, glasbeni program pa se bo uradno začel ob 22. uri in zaključil ob 3. uri zjutraj. Na stranski fasadi občinske stavbe bo nameščena odštevalna ura, čas v novo leto pa bo odšteval župan Mestne občine Nova Gorica Mirko Brulc. Ob 00.10 se bo na travniku pred občinsko stavbo začel petminutni ognjemet. Na travniku pa je predviden tudi poseben prostor za metanje petard, ki bo ustrezno varovan, tako da obiskovalce prosimo, da za metanje petard uporabljajo ta prostor in s tem ne ogrožajo varnost drugih in sebe.
Tudi letos bo poskrbljeno za brezplačni mestni avtobusni promet, vozni red je izobešen na avtobusih in na avtobusni postaji. Predvideni pa so tudi že prostori za parkiranje. Tako bo mogoče parkirati ob OŠ Frana Erjavca, na parkiriščih ob Borovem gozdičku, ob železniški postaji, ob Prvomajski ulici, na Cankarjevi ulici, na ulici Gradnikovih brigad, na parkirišču za osrednjo stavbo Nove KBM in ob Gasilskem domu.
Pripravlja se tudi dobra gostinska ponudba, ki vam bo na voljo v posebej za ta dogodek postavljenih jurčkih.
Vljudno vabljeni!