Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Županov prvi uradni obisk v pobratenem mestu Celovec

DATUM OBJAVE 16. september 2003
VIR Mestna občina Nova Gorica

Župan Mestne občine Nova Gorica Mirko Brulc se je v soboto, 13. septembra 2003, prvič uradno srečal s kolegom iz pobratene občine Celovec, gospodom Haraldom Scheucherjem, ki je bil na letošnjih pomladanskih volitvah ponovno izvoljen za nadaljnjih šest let. Župana sta na kratko spregovorila o možnostih sodelovanja med občinama v prihodnje in se dogovorila o ponovnem delovnem srečanju do konca tega leta, na katerem bosta lahko konkretno dopolnila program izmenjav za prihodnje leto.
Ob tej priložnosti se je župan udeležil tudi odprtja jubilejnega Celovškega jesenskega sejma, ki letos praznuje 70. obletnico in na katerem se kot edina izmed 15 pobratenih občin predstavlja Mestna občina Nova Gorica. Dogodek je s svojo prisotnostjo počastil tudi predsednik Vlade Republike Slovenije, mag. Anton Rop.