Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

13. Srečanje glasbenih šol pobratenih občin Nova Gorica in San Vendemiano, 30.11.2004

DATUM OBJAVE 01. december 2004
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

V okviru sodelovanja med pobratenima občinama San Vendemiano in Nova Gorica se je v torek, 30. novembra 2004, v dvorani Glasbene šole Nova Gorica odvijal tradicionalni koncert obeh glasbenih šol. Pretežni del programa so izvedli gostje iz pobratene občine, učenci novogoriške glasbene šole pa so poskrbeli za glasbeni pozdrav. Prisotne so ob tej priložnosti pozdravili ravnateljica Glasbene šole Nova Gorica Vlasta Vižintin, župan Mestne občine Nova Gorica Mirko Brulc in odbornik za socialo Občine San Vendemiano Renzo Zanchetta. V pozdravih je bil predvsem izpostavljen pomen tovrstnih srečanj in namera po nadaljevanju sodelovanja v okviru pobratenja, ki obe skupnosti povezuje že več kot 30 let.
V okviru letošnjega programa izmenjav se nam obeta še en dogodek, 18. decembra bo društvo Pro Loco iz San Vendemiana organiziralo božični koncert v župnijski cerkvi v San Vendemianu, na katerem bo nastopil župnijski mešani pevski zbor Kapela iz Nove Gorice.