Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Gospod Milan Kučan na obisku v Novi Gorici, 6.7.2004

DATUM OBJAVE 06. julij 2004
VIR Mestna občina Nova Gorica

V torek, 6. julija 2004, se je na obisku v Novi Gorici mudil bivši predsednik Republike Slovenije, sicer tudi častni občan Mestne občine Nova Gorica, gospod Milan Kučan. Ob 10. uri se je udeležil slovesnosti v veliki dvorani občinske stavbe, na kateri je podjetju Gostol – Gopan častno podelil certifikat "Vodenje kakovosti ISO 9001:2000", ki ga je omenjeno podjetje pridobilo 4. maja letos.


Obisk v Novi Gorici je gospod Kučan izkoristil tudi za ogled novega trga na meji, kjer sta ga spremljala župan Mestne občine Nova Gorica, gospod Mirko Brulc, in župan Občine Gorica, gospod Vittorio Brancati. Župana sta gostu na kratko predstavila nastanek trga in njegovo veliko simbolno vrednost ter ostale skupne projekte, ki se načrtujejo in uresničujejo v okviru sodelovanja treh uprav občin Nova Gorica, Gorica in Šempeter-Vrtojba.