Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Otroška trgovina za rabljeno otroško opremo v Novi Gorici

DATUM OBJAVE 30. december 2003
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Otroška trgovina KID na ulici Gradnikove brigade 9 v Novi Gorici (telefon: 05/302 32 34) tako od decembra dalje, poleg prodaje otroške konfekcije in oblačil za nosečnice, tudi odkupuje in prodaja rabljeno otroško opremo.

Vabimo vse starše, ki imate omenjeno opremo in je ne potrebujete več, da obiščete otroško trgovino KID in tako mladim družinam omogočite ugodnejši nakup najnujnejše opreme za otroke.

Kot otrokom prijazno mesto želimo, da bi otroški smeh odmeval po naših ulicah. Veliko staršev si med prijatelji stvari izmenjuje, veliko pa jih te možnosti nima.