Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Tudi danes se pričakuje PRESEŽENO opozorilno vrednost KONCENTRACIJE OZONA na merilnem mestu v Novi Gorici

DATUM OBJAVE 12. junij 2003
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Koncentracije ozona, ki presegajo opozorilno vrednost, dražijo sluznico in dihala. Priporočamo da naj ljudje s kroničnimi boleznimi dihal in krvnega obtoka v tem času ostanejo v zaprtih prostorih, kjer je koncentracija ozona nižja.

Koncentracije ozona merimo v Sloveniji na 15 merilnih mestih. Tudi na ostalih lokacijah so bile koncentracije visoke, vendar niso presegle opozorilne vrednosti. Podatki so dostopni na domači strani Agencije RS za okolje (http://www.arso.gov.si/) in na teletekstu TV Slovenija, stran 146.