Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Sprejem članov Šahovskega kluba Nova Gorica, 7.10.2004

DATUM OBJAVE 07. oktober 2004
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Župan Mestne občine Nova Gorica Mirko Brulc je v četrtek, 7. oktobra 2004, sprejel državne reprezentante Šahovskega kluba Nova Gorica.
Sprejema so se udeležili šahisti: Jure Borišek, lanski članski državni prvak, ki je med drugim julija letos osvojil 2. mesto na Evropskem mladinskem prvenstvu v Turčiji, Jana Krivec, že štirikratna državna prvakinja, in Ana Srebrnič, ki je sodelovala na različnih mladinskih mednarodnih in svetovnih prvenstvih in je na letošnjem novogoriškem turnirju osvojila 1. velemojstrski bal. Vsi trije bodo kot člani slovenske državne reprezentance nastopili na šahovski olimpijadi, ki se bo odvijala konec oktobra v Španiji.
Ob tej priložnosti so predstavniki Šahovskega kluba Nova Gorica na kratko predstavili dosedanje klubske uspehe. Novogoriški šahovski klub, ki šteje okoli 70 članov, med temi 2 mednarodna velemojstra in 3 mednarodne velemojstrice, je poleg odličnih rezultatov na različnih mednarodnih turnirjih lansko leto osvojil naslov klubskega državnega in pokalnega prvaka, v letošnjem letu pa se je že uvrstil v finale pokala, ki bo potekalo 21. novembra ravno v Novi Gorici.
Župan je v imenu Mestne občine Nova Gorica šahistom čestital za dosežene uspehe, vodstvu kluba pa se je zahvalil za opravljeno delo in za pomoč, ki jo nudijo mladim šahistom.