Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Obisk delegacije iz hrvaške občine Baraban

DATUM OBJAVE 24. september 2002
VIR Mestna občina Nova Gorica

V soboto, 21. septembra 2002, je na povratni obisk v Novo Gorico prispela delegacija iz hrvaške občine Baraban, ki jo je vodil župan Denis Kontošić. Hrvaške goste je najprej sprejel župan Mestne občine Nova Gorica Črtomir Špacapan. Ob tej priložnosti so gostje posredovali predlog o podpisu Listine o prijateljstvu med obema občinama kot osnovi na nadaljnje sodelovanje.
Program obiska je predvideval še srečanje s predstavniki Konjeniškega kluba Nova Gorica in ogled prostorov na Okroglici, ogled bazilike na Sveti Gori, srečanje s predstavniki Območne gospodarske zbornice za severno Primorsko, Obrtne zbornice Nova Gorica, Turistične zveze Nova Gorica in nekaterimi goriškimi podjetniki, ki se ukvarjajo s proizvodnjo opreme za prehrambeno industrijo in proizvodnjo navtične opreme, ter ogled samostana na Kostanjevici. Obisk se je zaključil v Športnem parku s prijateljsko nogometno tekmo med ekipo Barbana, ki nastopa v II. regionalni ligi, in novogoriškimi veterani.