Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Župan Špacapan izročil bolnišnici ček za pomoč pri izgradnji heliporta in urgentnega centra

DATUM OBJAVE 28. november 2002
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Dr. Darko Žiberna je povedal, da so v bolnišnici izjemno veseli pomoči Mestne občine Nova Gorica in se obenem zahvalil županu:"Črtomirju Špacapanu se zahvaljujem za pomoč in podporo, ki jo je izkazoval ves čas svojega mandata do bolnišnice in prispeval za pomoč bolnišnici tudi takrat, ko smo bili v najhujših težavah."
Izgradnja heliporta pomeni zelo veliko pridobitev za bolnišnico, saj omogoča hiter, sodoben in varen prevoz bolnikov v najhujših stiskah. V bolnišnici že načrtujejo tudi izgradnjo urgentnega centra, skupaj z novogoriškim in goriškim županom pa se pogovarjajo o pomoči za nakup mobilne aparature imenovane magnetna resonanca.