Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Podpis dogovora o sodelovanju pri uresničevanju prenove in razširitve študentskih bivalnih zmogljivosti

DATUM OBJAVE 12. december 2001
VIR Mestna občina Nova Gorica

V torek, 11. decembra 2001, je župan Črtomir Špacapan v Ljubljani z ministrico dr. Lucijo Čok podpisal dogovor o sodelovanju pri razširitvi in prenovi študentskih zmogljivosti ter študentskih stanovanj v Novi Gorici med Ministrstvom za šolstvo, znanost in šport in Mestno občino Nova Gorica.
Slovenski projekt zagotavljanja dodatnih študentskih bivalnih zmogljivosti predvideva, da bo v Novi Gorici pridobljenih najmanj 120 novih mest. Omenjena mesta naj bi pridobili v okviru prizidka ob obstoječem Dijaškem domu v Novi Gorici. Ta projekt se bo v Novi Gorici izvajal od leta 2002 do leta 2005. Po izteku tega roka bosta podpisnika ocenila opravljeno delo ter nadaljnje potrebe na tem področju.