Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Prijava škode po toči in suši v kmetijstvu v Mestni občini Nova Gorica

DATUM OBJAVE 03. avgust 2006
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Mestna občina Nova Gorica bo zbirala prijave škode po suši in toči v kmetijstvu

od ponedeljka, 7.8.2006, do petka, 18.8.2006, vsak dan med 8. in 16. uro v pisarnah št. 28 in 29., prvo nadstropje Mestne občine Nova Gorica.
Škodo lahko prijavijo oškodovanci, ki so registrirani pri Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano (morajo imeti KMG – MID). Obrazce za prijavo škode dobijo oškodovanci v navedenih pisarnah, pri vratarju Mestne občine Nova Gorica in na Kmetijski svetovalni službi v Biljah in Novi Gorici. Pri prijavi škode naj oškodovanci prinesejo s seboj podatke iz prijav za subvencije, ker se za vnose škode uporablja GERK-e.