Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Župani opozorili na problem vandalizma

DATUM OBJAVE 21. januar 2005
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Kljub večkratnim odzivom policije, storilci ostajajo velikokrat na prostosti, nekaznovani in nadaljujejo s svojimi dejanji. V namen reševanja te problematike so bili v občinah že večkrat sklicani varnostni sosveti, ki so se jih udeležili tudi predstavniki policije. Splošna ugotovitev policije je bila, da je stanje statistično gledano ugodno, župani pa so o tem drugačnega mnenja.
Župani zahtevajo, da se večja pozornost nameni tem pojavom in nasprotujejo usmerjanju vseh sil v urejanje področja cestne varnosti. Čeprav se zavedajo, da gre pri prometnih nesrečah za človeška življenja in hude posledice, pa poudarjajo, da se ne sme zanemariti ostalih področij. Po njihovem je akcija ob uveljavitvi novega Zakona o varnosti cestnega prometa preveč enostranska in zastraševalna le na enem področju.