Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Začetek gradnje kolesarske steze na Erjavčevi ulici v Novi Gorici

DATUM OBJAVE 06. september 2006
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Investitor sta Mestna občina Nova Gorica in država. Izvajalec del je Komunala d.d. Nova Gorica. Urejena bo kolesarska steza in rekonstrukcija pločnika na obeh straneh Erjavčeve ulice. Nova ureditev bo obsegala: parkirni pas na cestišču, ob njem metrski pas zelenice, nato kolesarsko stezo v rdečem asfaltu in nato pločnik. Sočasno se namerava rekonstruirati in urediti tudi križišče med Cankarjevo in Erjavčevo ter Tumovo ulico, ki bo omogočilo lažje odvijanje predvsem avtobusnega prometa in povečalo varnost pešcev, saj bo urejen nov prehod za pešce z varovanim otokom. Dela naj bi bila zaključena do začetka prihodnjega leta.
V teku je tudi razpis za semaforizacijo križišča med Prvomajsko in Erjavčevo ulico, kjer je bilo v preteklosti kar nekaj hujših prometnih nesreč.