Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Z novega trga na meji na kolesarjenje miru do Grčije

DATUM OBJAVE 20. julij 2004
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Na poti do grškega mesta Solun jih čaka 1310 kilometrov. Na njej jih bodo sprejeli župani naslednjih mest: Ljubljane (županja jih bo sprejela v sredo, 21. 7. ob 9. uri na mestnem trgu), Zagreba, Beograda, Skopja in Soluna.
Srečanje obeh županov s kolesarji je potekalo v prisrčnem in sproščenem vzdušju. Ob tej priložnosti jim je župan Mirko Brulc izročil pokrivala, ki so bila narejena ob vstopu Slovenije v Evropsko unijo in majice Mestne občine Nova Gorica.