Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Goriška e-regija na Interinfosu 2002

DATUM OBJAVE 22. oktober 2002
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Goriška e-regija se predstavlja preko novo ustanovljenega gospodarsko interesnega združenja Sontius ( ustanovitelji so podjetja: Arctur d.o.o., Spin d.o.o., Saop d.o.o, Goinfo d.o.o.), ki želi z združevanjem intelektualnega kapitala graditi ljudem prijaznejšo prihodnost, preko podjetja Impulz d.o.o., ki predstavlja multimedijsko govorilnico. Ostali sodelujoči s strani Goriške e-regije so še: Tehnični šolski center, festival Pixellpoint ter Telecenter v okviru Obrtne zbornice

Seveda bo temeljito predstavljen sam program Goriška e-regija in njegovi dosedanji dosežki ter prihodnje vizije.Župana Mestnih občin Nove Gorice in Velenja pa bosta predstavila javnosti njun skupen dosežek - publikacijo E-storitve za vsakogar, bodimo digitalno vključeni Publikaciji bo dodan tudi CD, ki bo preko 25 minutnega video zapisa prikazal sodobne komunikacije nekoč in danes, aktualne e-storitve ter tiste, ki se nam v bližnji prihodnosti obetajo

Oba župana bosta sodelovala kot gosta in referenta v sredini Meregionalni konferenci, ko se bosdo soočala mnenja in izkušnje iz slovenije in tujine glede vstopanja v informacijsko družbo.

Interinfos je tako priložnost pokazati izkušnje in vizije Goriške e-regije, ki skupaj z velenjčani stopata na čelu slovenskih regij, ki želijo hitreje od drugih usposobiti svoje občane za e-komuniciranje in e-poslovanje !