Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Podpis delitvene bilance med mestno občino Nova Gorica in občino Šempeter - Vrtojba

DATUM OBJAVE 18. december 2001
VIR Mestna občina Nova Gorica

V ponedeljek, 17. decembra 2001, sta župan Mestne občine Nova Gorica, Črtomir Špacapan, in župan Občine Šempeter - Vrtojba, Dragan Valenčič, svečano podpisala delitveno bilanco med Mestno občino Nova Gorica in Občino Šempeter - Vrtojba. 1.januarja 1999 se je namreč bivša Mestna občina Nova Gorica razdelila na dve občini in sicer Mestno občino Nova Gorica in občino Šempeter - Vrtojba. Z delitvijo je nastala potreba po pripravi kriterijev za razdelitev premoženja in terjatev ter obveznosti bivše občine. Priprava gradiva izhodišč za omenjeno razdelitev je potekala do konca leta 2000.
Strokovne službe Mestne občine Nova Gorica so 23. januarja letos poslale nastalo gradivo v pregled in obravnavo obema novo nastalima občinama. Na tej osnovi so se začela medsebojna dogovarjanja. Za usklajevanje med občinama je bila ustanovljena posebna komisija, ki se je prvič sestala maja letos.