Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Letošnji nagrajenci ob prazniku Mestne občine Nova Gorica

DATUM OBJAVE 07. september 2006
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

NAGRADO MESTNE OBČINE NOVA GORICA za leto 2006 prejmejo:

VLADIMIR KRPAN, prof. telesne vzgoje, Lemutova 8, Nova Gorica, za izredno predano in mnogostransko delovanje v šolstvu, družbeno-političnem dogajanju, narodni obrambi in še posebej v športu.

FRANCI ŠALAMUN, dr.med.-spec. okulist, Erjavčeva 28, Nova Gorica,

za odmevne dosežke na področju okulistike.

SLAVKO ŠULIGOJ, gostinski tehnik, Cankarjeva 60, Nova Gorica, za razvoj gostinstva in turizma v Mestni občini Nova Gorica.


BEVKOVO LISTINO prejme:

JURE POŠA, gimnazijski maturant, Ulica Marija Kogoja 1/b, Nova Gorica, za odmevne dosežke na področju vizualnih komunikacij, ki vzpodbujajo razvoj neinstitucionalizirane kulture (Mostovna, GONG, Arhipelag,…).


DIPLOMO MESTNE OBČINE NOVA GORICA prejmejo:

DAVID BREZIGAR, dr. lesarskih znanosti, Za spomenikom 6, Solkan, za mecenstvo in sodelovanje s Krajevno skupnostjo Solkan.

DRUŽINA KOVAČIČ, Gradnikove brigade 51, Nova Gorica, za dosežke na glasbenem področju.

MePZ ČEPOVAN, Čepovan 61, Čepovan,

ob 10. obletnici aktivnega delovanja zbora.

LJUBICA ŠULIGOJ, šivilja, Ulica Milojke Štrukelj 8, Solkan,

za promocijo in razvoj obrti v Mestni občini Nova Gorica.