Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Sprejet proračun Mestne občine Nova Gorica za leto 2003

DATUM OBJAVE 28. marec 2003
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Župan je pred obravnavo proračuna povedal, da bo letošnji proračun nekakšen kompromis med željami in možnostmi. Strokovna skupina, ki je pripravljala proračun, je po županovem mnenju svoje delo dobro opravila. Poudaril pa je, da bo poraba proračunskih sredstev možna zgolj v okviru načrtov, predvidenih programov in razpisov.

Svetniki so na seji sklenili, da bo sklicana izredna seja mestnega sveta predvidoma 10.4.2003 in sicer o odkupu stavbe 'Shoping centra' za potrebe Primorskega tehnološkega parka na Mejnem prehodu Vrtojba.