Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Sprejem državnih prvakinj v kategoriji invalidov v balinanju za leto 2004, 8.7.2004

DATUM OBJAVE 08. julij 2004
VIR Mestna občina Nova Gorica

V četrtek, 8. julija 2004, je v zeleni dvorani občinske stavbe podžupan Mestne občine Nova Gorica Matej Arčon sprejel državne prvakinje v kategoriji invalidov v balinanju za leto 2004.
Ekipa, ki v okviru Društva invalidov Nova Gorica aktivno trenira že od leta 1997 in šteje 12 članic, si je na področnem prvenstvu Primorske 22. maja 2004 z zmago pridobila pravico udeležbe na državnem prvenstvu, ki se je odvijalo 19. junija 2004 v Ljubljani. Na vsedržavnem prvenstvu, kjer je ponovno potrdila svoj uspeh, je sodelovalo pet zmagovalnih ekip iz področnih prvenstev zveze delovnih invalidov Slovenije in številnih drugih ekip reprezentančnih invalidskih organizacij. V celotnem sistemu tekmovanja za naslov državnega prvaka je tako sodelovalo preko 60 ekip.
Sprejema na mestni občini se je udeležil tudi predsednik Društva invalidov Nova Gorica, mag. Valter Adamič. Predstavil je delovanje omenjenega društva, v katerega je vključenih 1116 članov, njihova prizadevanja za popolno vključevanje invalidov v družbeno življenje in načrte za prihodnje leto, ki med drugim predvidevajo tudi poglobitev sodelovanja s sorodnimi društvi v Gorici. Obenem se je zahvalil Mestni občini Nova Gorica in Javnemu zavodu za šport za izkazano podporo.