Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Prometna ureditev in vozni red avtobusov 30.4.2004

DATUM OBJAVE 29. april 2004
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Vsem tistim obiskovalcem, ki se bodo na prizorišče osrednje prireditve ob vstopu Slovenije v EU v Novi Gorici na novem trgu na meji pri železniški postaji v Novi Gorici odpravili peš, sporočamo, da bo vstop na prizorišče mogoč le iz smeri iz Solkana in sicer po Kolodvorski ulici (vzdolž meje).

Ekrani za spremljanje dogajanja na odru bodo nameščeni vzdolž Kolodvorske ulice. Vstop na prizorišče slovesnosti je sicer dovoljen vsem, vendar zaradi pričakovanega velikega števila obiskovalcev, vsi zagotovo ne bodo mogli od blizu spremljati dogajanja.

Brezplačni avtobusi bodo jutri, v petek, 30.4.04, vozili na relaciji od parkirišča pred trgovskima centroma Merkur in Mercator pri Novi Gorici do prizorišča slovesnosti in sicer od 19. ure 30.4.04 do 4. ure 1.5.2004 vsakih 20 minut.