Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Odstranitev bodeče žice na sabotinski cesti nad Novo Gorico

DATUM OBJAVE 20. maj 2004
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

S tem dejanjem želita župana opozoriti na pomen odstranitve žice, ki s svojo prisotnostjo grobo posega v duh sodelovanja in prijateljstva na tem območju.

Bodečo žico bo v celoti brezplačno odstranilo italijansko podjetje Anas, ki tudi sicer upravlja z italijanskim delom sabotinske ceste.

Dostop do prizorišča s slovenske strani:

Iz Solkana čez most nad reko Sočo po sabotinski cesti do italijanskega dela in sicer drugi vhod skozi vrata v mreži na levi strani (parkiranje na italijanski dostopni cesti). Prizorišče bo pri mostičku nad cesto.