Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Dogodki ob evropskem dnevu brez avtomobila v Novi Gorici

DATUM OBJAVE 21. september 2006
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

V petek, 22. septembra 2006, bodo učenci Glasbene šole Nova Gorica z igranjem na inštrumente popestrili vožnjo na mestnem avtobusu. Z njimi se bo peljal tudi župan Mestne občine Nova Gorica Mirko Brulc.Na avtobus št. 2 bodo vstopili na Cankarjevi ulici ob 7.35 in se bodo peljali v smeri proti Šempetru in sicet cel krog do Šempetra in Solkana ter ponovno do Cankarjeve ulice.

V petek, 22. septembra 2006, ob 13.30 bo na parkirišču Osnovne šole Milojke Štrukelj (vhod z Rejčeve ulice) predaja stojal za kolesa osnovnim šolam OŠ Frana Erjavca , OŠ Milojke Štrukelj in OŠ Solkan. Stojala za kolesa bo ravnateljem treh osnovnih šol, gospe Zorki Rajko, gospe Tatjani Krapše in gospodu Marjanu Kogoju, predal podžupan Mestne občine Nova Gorica Matej Arčon. Kolesarska stojala, vsako za 10 koles, so darilo mestne občine ob Evropskem tednu mobilnosti z namenom, da omogočimo primerno in varno parkiranje koles učencem, ki se pripeljejo v šolo s kolesom. (vrednost stojal 696.000,00 sit)ZAPORA CESTE: Mestna občina Nova Gorica obvešča občane, da bo ob Evropskem dnevu brez avtomobila, v petek, 22,9.06, v središču Nove Gorice od 6. do 18. ure zapora za avtomobilski promet na naslednjih odsekih:
- del Kidričeve ulice od križišča z Erjavčevo ulico do Jelinčičeve ulice,
- del Rejčeve ulice od križišča z Delpinovo ulico do križišča s Cankarjevo ulico.

Vljudno vabljeni!