Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Skupna baletna predstava Grk Zorba

DATUM OBJAVE 28. februar 2005
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

V okviru skupnega gledališkega abonmaja Mozaik je na odru Verdijevega gledališča v Gorici 23. in 24. februarja 2005 nastopilo Slovensko narodno gledališče Maribor. Abonenti obeh kulturnih ustanov, Slovenskega narodnega gledališča Nova Gorica in Gledališča Verdi iz Gorice, so si lahko ogledali vrhunsko baletno predstavo Grk Zorba, ki je v obeh večerih požela zelo velik uspeh.
V letošnji sezoni se ljubiteljem glasbe iz obeh strani meje obeta še en skupen dogodek, in sicer koncert simfoničnega orkestra iz Budimpešte, ki bo ravno tako nastopil v Verdijevem gledališču v Gorici.