Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Obvestilo uporabnikom garažne hiše Ulica Gradnikovih brigad št. 21 v Novi Gorici

DATUM OBJAVE 22. januar 2008
VIR Mestna občina Nova Gorica

Uporabniki garažne hiše so dne 21. 01. 2008 in 22. 01. 2008 na osebnih avtomobilih prejeli obvestilo, iz katerega izhaja, da SGP GORICA obvešča uporabnike garažne hiše, da naj najkasneje do torka 22. 01. 2008 do 12. ure iz garažne hiše odstranijo svoja vozila.

Mestna občina Nova Gorica obvešča vse uporabnike garažne hiše, da obvestilo nima nikakršne zakonske ali pogodbene podlage za napovedano ukrepanje. Nakazani poseg, omenjen v obvestilu, bi pomenil kršenje pravice posesti uporabnikom garaže, kot tudi Komunali Nova Gorica, na katero je SGP GORICA s pogodbo prenesla to garažno hišo v upravljanje.

Za zaščito pravic uporabnikov garažne hiše in nemoteno izvajanje pogodbenih obveznosti Komunale bo mestna občina poskrbela za varovanje objekta.Mestna občina
Nova Gorica