Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Stališče uprave Mestne občine Nova Gorica do javne ponudbe družbe SGP Gorica d.d. "Zagotovite si trajno rešitev parkiranja!", v katerem omenjena družba razpisuje možnost dolgoročnega najema z možnostjo odkupa parkirnih mest v Novi Gorici

DATUM OBJAVE 01. april 2008
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Poleg tega so nepremičnine, na katerih družba SGP ponuja parkirna mesta v najem stanovalcem, predmet pogajanj med Komisijo Mestnega sveta Mestne občine Nova Gorica in družbo SGP, ki pa še niso zaključena!

V medijih se je pojavila trditev družbe SGP, da je ponudbo stanovalcem za najem parkirnih mest oblikovala na osnovi pogajanj med Komisijo Mestnega sveta Mestne občine Nova Gorica in družbo SGP. To ne drži, saj kot že povedano, pogajanja še niso zaključena, zaradi česar ne obstaja nikakršen dogovor ali listina v zvezi s tem.

Uprava Mestne občine Nova Gorica