Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Novogoriški župan Mirko Brulc na Trgu Evrope z nekdanjim italijanskim predsednikom Francescom Cossigo; Trg Evrope v Novi Gorici, torek, 8. april 2008, ob 18.40

DATUM OBJAVE 08. april 2008
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Gospod Cossiga spremlja na obisku v Gorici kandidata Demokratičnega zavezništva za predsednika Furlanije - Julijske krajine Riccarda Illyja. Ob tej priložnosti si je nekdanji italijanski predsednik zaželel, da bi obiskal tudi skupni trg obeh Goric, Trg Evrope. Na srečanju na trgu bosta prisotna tudi Ricardo Illy in slovenski poslanec Evropskega parlamenta Lojze Peterle.

Gospod Francesco Cossiga je že obiskal Novo Gorico in sicer se je kot tedanji predsednik Republike Italije novembra 1991 v Novi Gorici srečal z Milanom Kučanom, prvim slovenskim predsednikom.