Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Poročilo seje Sosveta za zagotavljanje večje varnosti občanov

DATUM OBJAVE 10. julij 2008
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

V sredo, 9. julija 2008, je bila v zeleni dvorani Mestne občine Nova Gorica seja Sosveta za zagotavljanje večje varnosti občanov. Sejo je vodil predsednik sosveta, župan Mirko Brulc. Osrednja točka seje je bila ocena varnosti in poročilo o varnostnih razmerah na območju Mestne občine Nova Gorica. Poročili sta podala komandir policijske postaje Vilijan Leban in vodja uniformirane policije Evgen Govekar. Ugotovila sta, da so varnostne razmere v naši občini ugodne, da se zmanjšujeta kriminaliteta in kršitve javnega reda in miru, da pa je za 19% več prometnih nesreč.
O stanju na svojih področjih pa so poročali: predsednik okrajnega sodišča Nova Gorica Jernej Kovše, predstavniki centra za socialno delo, predstavniki zdravstva, ŠENT-a, osnovnih šol in vzgoje v cestnem prometu.