Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Prijava škode po toči

DATUM OBJAVE 23. julij 2008
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Škodo lahko prijavijo oškodovanci, ki so registrirani pri Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano (morajo imeti KMG – MID kmetijskega gospodarstva). Pri prijavi škode naj oškodovanci prinesejo s seboj podatke iz prijav za subvencije, ker se za vnose škode uporablja podatke iz GERK-ov.

Mestna občina Nova Gorica in Občina Renče–Vogrsko sta dne 17. 07. 2008 prijavili na pristojno ministrstvo škodo na kmetijskih kulturah po toči. Ministrstvo za obrambo, Uprava za zaščito in reševanje, je na podlagi prijave škode izdalo sklep št. 844-21/2008-92 z dne 18. 07. 2008, na podlagi katerega Mestna občina Nova Gorica in Občina Renče–Vogrsko lahko pričneta z zbiranjem prijav škode po toči v kmetijstvu.