Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Odziv mestne občine na včerajšnje sklepe skupščine družbe SGP

DATUM OBJAVE 07. avgust 2008
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Po mnenju Mestne občine Nova Gorica sta predlog družbe SGP za začetek postopka za prisilno poravnavo in eden izmed sklepov skupščine o prenosu sedeža družbe v Ljubljano samo še eden od poskusov zavlačevanja in onemogočanja stečajnega postopka. Napovedi SGP-ja o prodaji javnih zemljišč v okviru likvidacije, ki so predmet lastninskih sporov, so nerealne, ker je še vedno v veljavi pravnomočna odredba sodišča, ki preprečuje odtujitev teh zemljišč.V prvi fazi v upravi pričakujemo odločitev sodišča glede prisilne poravnave.

Komisija Mestnega sveta Mestne občine Nova Gorica deluje neodvisno od postopkov na sodišču. Še vedno pričakuje odgovor družbe SGP na zadnji predlog glede zemljišč, ki ga je komisija posredovala družbi SGP.