Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Zapora prometa na delu Kidričeve ulice v Novi Gorici od Erjavčeve ulice do Nove KBM, v soboto, 6. 9. 2008, od 05.00 do 17.00.

DATUM OBJAVE 05. september 2008
VIR Mestna občina Nova Gorica

OBVESTILO O ZAČASNI ZAPORI CESTE

Obveščamo vas , da bo zaradi prireditve "ODKRITJE SPOMENIKA GRADITELJEM NOVE GORICE" popolna zapora prometa na delu Kidričeve ulice v Novi Gorici od Erjavčeve ulice do Nove KBM.
Zapora bo v soboto, 6. 9. 2008, od 05.00 do 17.00.

Avtobusni in drugi promet v času zapore iz smeri Kromberka in Tolmina poteka po Gradnikovi in Erjavčevi ulici, iz smeri Rožne Doline pa po ulici Tolminskih puntarjev.

Redni avtobusni promet poteka preko krožnega križišča na Grčni in po ulici Tolminskih puntarjev do avtobusne postaje.

Parkirni prostor za avtobuse je na železniški postaji, za osebna vozila pa na ulici Gradnikove brigade, na spodnjemu delu Kidričeve ulice, na parkirnem prostoru hotela Perla, na parkirnem prostoru ob Vojkovi cesti, po potrebi tudi na Prvomajski ulici. Rezervni parkirni prostor bo na travniku pri bencinskem servisu ob Vojkovi cesti.
Vse udeležence v prometu naprošamo, da upoštevajo začasno prometno signalizacijo ter navodila organizatorja prireditve.


tel. 05 33 50 182, 031 666 080