Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Izjava za javnost župana Mestne občine Nova Gorica Mirka Brulca v zvezi z ustanovitvijo Partnerstva za razvoj Nove Gorice

DATUM OBJAVE 10. december 2008
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Objavljamo izjavo župana Mestne občine Nova Gorica Mirka Brulca v zvezi s probudo za ustanovitvitev Partnerstva za razvoj Nove Gorice:"Moja pobuda za ustanovitev nove oblike dela in sodelovanja v Mestnem svetu Mestne občine Nova Gorica, ki sem jo poimenoval Partnerstvo za razvoj Nove Gorice, je naletela na pozitiven stranke LDS Nova Gorica, Liste Roberta Goloba ter Liste za kakovost življenja, česar sem izjemno vesel. To nedvomno pomeni, da obstaja pripravljenost večine mestnega sveta, da presežemo strankarske okvire in formalizme ter združimo moči pri nadaljnjem razvoju Nove Gorice in pri strateških odločitvah mestne občine. V duhu tega partnerstva smo pripravljali tudi proračunski predlog za leti 2009 in 2010, ki ga bomo obravnavali na seji Mestnega sveta Mestne občine Nova Gorica v četrtek, 18. decembra 2008. Naše sodelovanje v okviru partnerstva bo temeljilo zlasti na tako pomembnih razvojnih vprašanjih kot so aktivna prostorska politika, aktivna zemljiška politika, razvoj visokega šolstva, stanovanjska politika, pridobivanje sredstev iz evropskih in državnih skladov, spodbujanje gospodarstva in prestrukturiranje proračuna predvsem v cilju povečanja investicijskega deleža."