Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Sestanek predstavnikov MO Nova Gorica z direktorjem DRSC-ja mag. Gregorjem Fickom

DATUM OBJAVE 12. februar 2009
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Predstavniki MO Nova Gorica so se pod vodstvom podžupana mestne občine Mateja Arčona pred kratkim na mestni občini sestali z direktorjem Direkcije Republike Slovenije za ceste mag. Gregorjem Ficko. Na sestanku so predstavniki mestne občine predstavili tiste projekte na državnih cestah v občini, za katere si želijo, da bi bili najprej uresničeni.

Med omenjenimi projekti so navedli: asfaltacijo državne ceste od krožišča pri Vetrišču do gostišča Hrast, ureditev levega zavijalnega pasu za Šmihel in razširitev ceste, ureditev krožišča pri nekdanjem mejnem prehodu v Rožni Dolini ter ureditev ceste od Solkana do Lokvi ter od Lokvi do Čepovana.

Mag. Gregor Ficko je predstavnikom mestne občine zagotovil, da bo DRSC v tem letu uredila »provizorično« krožišče v Rožni Dolini, ki bi ga nato v letih od 2010 do 2011 tudi dokončno uredila. V jesenskem času je po njegovih besedah predvidena ureditev levega zavijalnega pasu za Šmihel. Vsi ostali projekti naj bi bili uvrščeni v seznam investicij od leta 2010 dalje seveda v skladu z razpoložljivimi sredstvi in prioritetami.