Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Župan Mirko Brulc predstavil zgibanko Pomoč v času krize

DATUM OBJAVE 11. marec 2009
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Zgibanka je plod dogovora mestne občine s predstavniki tistih ustanov v občini, ki se ukvarjajo s socialno problematiko na februarskem posvetu, ki ga je sklical župan Mirko Brulc z namenom, da bi se seznanili, ali je zaradi gospodarske in finanče krize zaznati povečano iskanje pomoči na Goriškem. Kot navajajo predstavniki teh ustanov, je že od februarskega sestanka dalje iskalcev pomoči vse več. To opažajo tudi na Oddelku za družbene dejavnosti mestne občine, saj je število vlog za denarno pomoč občutno večje. O tem bo danes seznanjen tudi Mestni svet Mestne občine Nova Gorica.

Zgibanko je mestna občina izdala v 3000 izvodih, če se bo izkazalo za potrebno, jo bomo ponatisnili. Na voljo je na recepciji Mestne občine Nova Gorica, na vseh osnovnih in srednjih šolah v občini, v Zdravstvenem domu Nova Gorica, v centralni lekarni, v Goriški knjižnici Franceta Bevka, v TIC-u, v Vrtcu Nova Gorica, na spletnih straneh Mestne občine Nova Gorica (www.nova-gorica.si) ter na sedežu ustanov, ki sodelujejo v zgibanki. V tem tednu bo razposlana tudi po vseh krajevnih skupnostih v občini.