Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Sprejem učencev osnovnih šol in glasbene šole pri županu

DATUM OBJAVE 08. junij 2009
VIR Mestna občina Nova Gorica - Oddelek za družbene dejavnosti

Župan Mestne občine Nova Gorica je v ponedeljek 08.06.2009 ob 11.00 uri, v veliki dvorani Mestne občine Nova Gorica sprejel najboljše učence osnovnih šol in Glasbene šole Nova Gorica. Letos je bil sprejem organiziran že trinajstič zapored.

Srečanja se je udeležilo 37 učencev iz Mestne občine Nova Gorica.
Sprejem je namenjen učencem predvsem iz devetih razredov, ki dosegajo vidnejše rezultate na kateremkoli področju v osnovni šoli oziroma vidnejše dosežke na državnih in mednarodnih tekmovanjih glasbenih šol. Na sprejemu so učenci predstavili dosežke šole in tudi njihove osebne rezultate. Izbrani učenci so prejeli priznanja in knjižna darila.

Na območju Mestne občine Nova Gorica deluje 8 osnovnih šol, ki vključujejo 4 podružnice. Vanje je vključenih 2.409 učencev, v 126 oddelkih. V Glasbeni šoli Nova Gorica je 687 učencev.