Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Odpoved poleta v okviru prireditve "Vrnitev domov" - 100-letnica prvega slovenskega poleta z motornim letalom bratov Rusjan

DATUM OBJAVE 11. september 2009
VIR Mestna občina Nova Gorica

Obveščamo vas, da zaradi neugodne vremenske napovedi žal odpovedujemo za v soboto, 12. septembra 2009 najavljen polet replike Rusjanovega letala Eda 5 v spremstvu letal slovenskih aeroklubov iz Ajdovščine na letališče na Rojah v Gorici. Ponovitve prireditve ne bo.

Vsi, ki smo pripravljali osrednje prireditve ob 100-letnici prvega slovenskega poleta z motornim letalom bratov Rusjan, smo kljub temu zadovoljni, saj je bila sobotna (5.9.2009) prireditev na Rojah po odzivih sodeč zelo lepo sprejeta, pilotu Tomažu Mezetu pa je na letališču uspelo tudi poleteti z Edo 5.

Obenem se zahvaljujemo vsem, ki so sodelovali pri organizaciji prireditve in pilotom, ki so jutri želeli pospremiti Edo 5 na poti domov na Roje, še posebej pa pilotu Ede 5 Tomažu Mezetu.

Prosimo za razumevanje!