Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Kotlovnica pri športnem parku v Novi Gorici - sodišče izdalo začasno odredbo

DATUM OBJAVE 11. november 2009
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Naj spomnimo:

Mestna občina Nova Gorica je s pogodbo iz leta 1996 pridobila kotlarno z vsemi pravicami in obveznostmi od družbe SGP GORICA D.O.O..
Mestna občina je bila ustanoviteljica Javnega zavoda za šport Nova Gorica, kateremu je prenesla v upravljanje vse športne objekte občinskega pomena, v sklopu katerih je tudi navedena kotlarna.

Dne 24.08.2009 je Javni zavod za šport Nova Gorica (v nadaljevanju JZŠ) ob rednem pregledu ugotovil, da je na obeh vhodnih vratih v kotlarno zamenjana ključavnica. Še isti dan je o dogodku pisno obvestil družbo PRESTA GORICA, nakar je JZŠ dne 27.08.2009 od družbe PRESTA D.O.O. Stegne 21, Ljubljana prejel odgovor, iz katerega izhaja, da ima navedena družba od konca leta 2008 novega lastnika, po čigar navodilih so bile na vseh objektih v lasti družbe PRESTA D.O.O. zamenjane ključavnice.

Z zamenjavo ključavnice na objektu kotlarne je družba PRESTA D.O.O. posegla v posest JZŠ na tem objektu ter v lastninsko pravico Mestne občine Nova Gorica. Javni zavod za šport in Mestna občina Nova Gorica sta bila zaradi dejanj družbe PRESTA D.O.O. prisiljena poseči po zakonitih sredstvih za zavarovanje njunih interesov v sodnih postopkih.