Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Srečanje predstavnikov CZ MO Nova Gorica in Občine Gorica

DATUM OBJAVE 13. november 2009
VIR Mestna občina Nova Gorica

Slovensko delegacijo so sestavljali vodja kabineta župana Bogdan Žižmond Kofol, poveljnik Štaba civilne zaščite Mestne občine Nova Gorica Stjepan Mišković, svetovalec za zaščito in reševanje Bogdan Zoratti in svetovalka za mednarodne odnose Nika Simoniti Jenko. Srečanje je vodil odbornik za okolje Občine Gorica Francesco Del Sordi, ki so ga spremljali koordinator občinske enote civilne zaščite Giacomo Preite, vodja enote Massimo Munarin in funkcionarja Mateo Gheno ter Tanja Curto.
Prisotni so se osredotočili na strukturo obeh civilnih zaščit, načrte reševanja in oceno nevarnosti. Odbornik Francesco Del Sordi, ki je med drugim odgovoren tudi za področje civilne zaščite, je poudaril, da je bilo včerajšnje srečanje prvi korak k povezovanju obeh institucij. Uvodnemu srečanju bodo sledili drugi sestanki, ki bodo namenjeni optimizaciji skupnega ukrepanja v primeru nesreč na ozemlju obeh občin.