Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Poziv za zbiranje vlog o oceni škode po poplavah med 22.12.09 do 26.12.09

DATUM OBJAVE 29. december 2009
VIR Mestna občina Nova Gorica

Mestna občina Nova Gorica poziva vse, ki so ob poplavah med 22.12.2009 in 26.12.2009 utrpeli škodo na kmetijskih zemljiščih in gozdovih, na gradbenih inženirskih objektih in stavbah, da škodo prijavijo najkasneje do 13.1.2010 in sicer:
• škodo na kmetijskih zemljiščih pri Oddelku za gospodarstvo Mestne občine Nova Gorica (I. nadstropje soba 29, tel: 05-3350171)
• ostalo škodo pa na Oddelku za infrastrukturo in gospodarske javne službe Mestne občine Nova Gorica (I. nadstropje soba 26, tel: 05-3350137)

Obrazci:

Ocena škode na gradbenih inženirskih objektih (transportna infrastruktura, distribucijski cevovodi, vodni objekti in drugo)

Ocena škode na kmetijskih zemljiščih in gozdovih

Ocena delne škode na stavbah


Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti