Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Zahvala udeležencem čistilne akcije "Očistimo Slovenijo v enem dnevu" v MO Nova Gorica

DATUM OBJAVE 21. april 2010
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Mestna občina Nova Gorica se iskreno zahvaljuje vsem prostovoljcem in organizatorjem, ki so sodelovali pri sobotni čistilni akciji "Očistimo Slovenijo v enem dnevu" in na ta način prispevali k lepšemu in bolj zdravemu okolju.
Po neuradnih podatkih se je čistilne akcije v Mestni občini Nova Gorica udeležilo približno 5.000 prostovoljcev, ki so zbrali kar 60 ton odpadkov in 40 zapuščenih avtomobilov. Po besedah koordinatorja akcije v Mestni občini Nova Gorica, podžupana Vojka Fona, je bilo opaziti veliko motiviranost sodelujočih za akcijo in njihovo veliko željo po ohranjanju čistega okolja.