Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Festival vrtnic v Novi Gorici

DATUM OBJAVE 21. maj 2010
VIR Mestna občina Nova Gorica

Nova Gorica, mesto z vrtnico v grbu, že več let časti svoje vrtnice na najlepše možne načine, tudi s festivalom vrtnic, ki bo letos potekal ves maj, mesec vrtnic.

Cela paleta dogodkov za prave ljubitelje vrtnic, občudovalce in poznavalce, bo brez dvoma zanimiva za vsakogar. Po zaslugi Društva ljubiteljev vrtnic na Goriškem, naklonjenosti družbe Hit in Mestne občine Nova Gorica ter v sodelovanju s številnimi drugimi bodo potekali strokovni ogledi vrta burbonk in drugih nasadov vrtnic, ogledali si boste lahko različne razstave, prisluhnili predavanjem in predstavitvam, sodelovali na delavnicah, pa tudi uživali v vonjih in okusih jedi in pijač ter sladoleda z vrtnicami itd.

Skratka: Prisrčno vabljeni tudi letos! Za vse informacije lahko pokličete na m 041 320 990 (Katja Kogej) in 041 901 501 (Edi Prošt).

Vrtnice vas že pričakujejo!

Več o programu festivala najdete v priponki:

5. Festival vrtnic Nova Gorica
Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti