Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Javno nazanilo o javni razgrnitvi OPN in okoljskega poročila; ponedeljek, 5. julij, v avli mestne hiše

DATUM OBJAVE 21. junij 2010
VIR Mestna občina Nova Gorica

1. Javno se razgrne dopolnjeni osnutek OPN in OP. Javna razgrnitev dopolnjenega osnutka OPN in OP bo trajala od ponedeljka 5. julija do petka 13. avgusta 2010.

2. Celotno gradivo dopolnjenega osnutka OPN in OP bo javno razgrnjeno v avli Mestne hiše, Trg E. Kardelja 1, Nova Gorica.
Gradivo dopolnjenega osnutka OPN in OP bo razgrnjeno tudi na krajevnih skupnostih. O kraju in trajanju javne razgrnitve bodo javnost obvestile krajevne skupnosti.
Vpogled v gradiva dopolnjenega osnutka OPN in OP bo omogočen tudi na spletnem naslovu: http://nova-gorica.si/ v rubriki »Javnost in spremljanje prostorskih aktov« ter na spletnem pregledovalniku PISO.

3. Javna obravnava dopolnjenega osnutka OPN in OP bo v veliki dvorani Mestne hiše v Novi Gorici, Trg E. Kardelja 1, v sredo 4. avgusta 2010 ob 17. uri.
O času in kraju dodatnih javnih obravnav na krajevnih skupnostih bodo javnost obvestile krajevne skupnosti.

4. V času trajanja javne razgrnitve ima javnost pravico dajati ustna mnenja in pripombe na dopolnjen osnutek OPN in OP na Oddelku za okolje in prostor Mestne občine Nova Gorica, Trg E. Kardelja 1, prvo nadstropje, pisarna št. 36, v delovnem času. Pisna mnenja in pripombe lahko javnost posreduje tudi po pošti ali na elektronski naslov: mestna.obcina@nova-gorica.si (v rubriki »zadeva« navesti ključne besede »javna razgrnitev OPN«).

Priponka: