Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

14. Sončkov dan

DATUM OBJAVE 08. december 2010
VIR Mestna občina Nova Gorica

Letošnji 14. Sončkov dan bo nekaj posebnega, saj ga bodo s svojo prisotnostjo počastili "zlati fantje", člani košarkarske državne reprezentance iz nekdanje Jugoslavije, ki je pred 40 leti v Ljubljani premagala reprezentanco ZDA in osvojila naslov svetovnih prvakov.

V soboto, 11. decembra 2010, jih bo ob 11.30 na Trgu Jožeta Srebrniča v Solkanu sprejel novogoriški župan in državni svetnik Matej Arčon skupaj z vsemi ljubitelji košarke in člani ŠD Sonček.

VLJUDNO VABLJENI!Pripenjamo vabilo na dogajanje v okviru 14. Sončkovega dne.
Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti