Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Pismo novogoriškega župana predsedniku vlade glede namer družbe Harrah's

DATUM OBJAVE 09. december 2010
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana


Nova Gorica, 8.12.2010

Spoštovani gospod predsednik Vlade RS
Borut Pahor
Kabinet predsednika Vlade RS
Gregorčičeva 20

1000 LJUBLJANA


ZADEVA: Caesars's Entertainment (Harrah's Entertainment)


Spoštovani gospod predsednik Vlade RS Borut Pahor!


Mediji poročajo, da je ameriška družba Caesars's Entertainment (Harrah's Entertainment) vladi poslala dokument z naslovom "Možnosti za premislek slovenske vlade o prestrukturiranju oziroma ponovni oživitvi Hita«. Delo poroča, da ste bili navdušeni nad načrti. Američani pričakujejo, da jim bo slovenska vlada znižala davke in pomagala pri iskanju zemljišč ter zagotavljanju podpore lokalne skupnosti. Po pisanju časnika naj bi o tem na sestanku z vami razpravljali ministri.

Na drugi strani pa je očitno, da o namerah Američanov nič ne vedo v vodstvu HIT-a. Tudi občine v zaokroženem turističnem območju o tem niso bile seznanjene.

V kolikor so navedbe v medijih resnične, vas pozivam, da o usodi oz. prihodnosti družbe HIT seznanite upravo družbe HIT ter k razpravi in odločanju pritegnete TUDI lokalne skupnosti, ki so pomembne solastnice družbe. Brez doseženega dogovora vseh lastnikov in drugih deležnikov ni mogoče dajati nikakršnih obljub glede prihodnosti HIT-a.

Lep pozdrav!


Matej Arčon
ŽUPAN



V vednost:

- medijem