Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Sestanek županov na Mestni občini Nova Gorica

DATUM OBJAVE 15. december 2010
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Danes so se na rednem mesečnem srečanju v novogoriški mestni hiši srečali župani novogoriške in okoliških občin: župan Mestne občine Nova Gorica Matej Arčon, župan Občine Brda Franc Mužič, župan Občine Kanal ob Soči Andrej Maffi, župan Občine Miren - Kostanjevica Zlatko Martin Marušič, župan Občine Šempeter - Vrtojba Milan Turk ter podžupan Občine Renče - Vogrsko Radovan Rusjan (nadomeščal župana Aleša Bucika). Srečanja se je na povabilo županov udeležil tudi poslanec Državnega zbora RS Mirko Brulc.

Gosta današnjega srečanja županov sta bila mag. Vesna Juvan Gotovac, vodja sektorja za lokalno samoupravo Službe Vlade RS za lokalno samoupravo in regionalno politiko in mag. Franci Žohar, podsekretar v Službi Vlade RS za lokalno samoupravo in regionalno politiko, ki sta županom predstavila možnosti oblikovanja skupnih občinskih služb za posamezna področja. Župani si želijo, da bi določene službe začeli povezovati, zato bodo na osnovi predlaganih rešitev s strani predstavnikov SVRL-ja nadaljevali s pogovori za bolj smotrno rešitev ter oblikovanje skupnih služb po posameznih področjih oziroma tam, kjer je to najbolj racionalno.